Com permetre que Windows 7 respongui al Ping (ICMP) a la nostra xarxa local

Per que Windows 7 respongui al Ping, hem de verificar la configuració del Firewall (Tallafocs) del Windows si està activat, en el cas que tinguem algun tipus d’antivirus que incorpori el seu Firewall es possible que això no funcioni.

PanelContr-Firewall1Hem d’anar al “Panel de control” i si tenim triada l’opció “Ver por Categoria” seleccionar “Sistema y SPanelContr-Firewall2eguridad” i llavors triar “Firewall de Windows”.

En el cas que tinguem triada l’opció “Ver por Iconos”, llavors triem l’opció “Firewall de Windows” directament.

Ens sortirà un pantalla com la d’a baix on haurem de triar l’opció “Configuración Avanzada

PanelContr-Firewall3Un cop triem l’opció remarcada, se’ns presenta una nova finestra on hem de triar l’opció “Reglas de entrada”.

Llavors a la part del mig de la pantalla ens apareix una llista amb totes les regles d’entrada del Firewall, per més facilitat hauríem de clicar sobre l’etiqueta “Nombre” perquè totes les regles s’ordenin per el nom.

 

PanelContr-Firewall4Un cop aquí ens hem de desplaçar avall fins trobar la regla que diu “Archivos e impresoras compartidos (petición eco: ICMPv4 de entrada)” en el perfil privat i marcar a la dreta del tot l’opció “Habilitar regla” si no està habilitada.

En el cas que ja estigues habilitada hauríem de veure quin altre motiu no ens permet que la nostra màquina respongui al les peticions de Ping d’un altre màquina de la mateixa xarxa.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.