Estalviar tinta i paper al imprimir des de internet

Imprimir informació des de internet pot ser a vegades carregós i car perquè ens fa gastar tinta i paper per imprimir imatges, propaganda i informacions que no volem però son a la pàgina.

Recentment he trobat una senzilla utilitat que permet eliminar les informacions innecessàries (barres laterals de propaganda) i fins i tot part del contingut que potser no volem per poder-ho imprimir o guardar com PDF.

PrintFriendlyEl lloc es http://www.printfriendly.com està en angles però no es difícil d’utilitzar. El funcionament es molt senzill, aneu a la pàgina en qüestió i escriviu al quadre on diu ‘enter a url’ la adreça de la pàgina que voleu imprimir.

Si no volem cada vegada tindre que anar a aquesta pàgina per imprimir, podem afegir un botó a la barra de marcadors i d’aquesta forma només ens caldrà clicar aquest botó quan vulguem imprimir una pàgina i ens presentarà una pantalla sense els elements innecessaris però que a demés ens permet eliminar fotos o paràgrafs que no vulguem d’una forma molt senzilla només clicant a sobre d’ells, finalment tenim un botó per enviar el resultat a la impressora o generar un arxiu PDF amb just la informació que volem.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.