Servei gratuït de conversió d’arxius a la WEB

A vegades ens trobem amb arxius en un format que no podem tractar i voldríem convertir-los a un altre format o bé hem d’enviar un arxiu en un format que cap dels nostres programes saben tractar.

En aquests casos el més típic és buscar a veure si podem instal·lar al nostre ordinador un programa que faci el fet, això a més del risc que acabem instal·lant un programa que no ens serveixi o que ens instal·li de propina una molesta barra d’eines o pitjor que acabem patint l’atac d’algun virus o andròmina similar.

A internet hi ha algunes webs que ofereixen aquests serveis de forma gratuïta i amb poques limitacions de manera que ens poden donar una fàcil solució, l’única pega és que la major part de les vegades són pàgines en anglès i necessitarem uns mínims de coneixement per fer-les servir amb èxit.

Una de les webs que dona aquest servei és http://www.convertfiles.com a sota us poso una imatge que faré servir per explicar-vos com ho podeu fer.

Conversio-arxius-1

Servei gratuït web de conversió d’arxius a altres formats

En primer lloc hem de pitjar el botó que diu “Browse” ( quadre 1 ), per navegar en el nostre ordinador i trobar l’arxiu que volem convertir.

Tot seguit desplegarem la caixa “Input format” ( quadre 2 ) per triar el format de l’arxiu que volem convertir (el format o extensió de l’arxiu original).

Després hem de triar desplegant la caixa que diu “Output format” ( quadre 3 ) el format que desitgem obtenir.

Finalment pitgem el botó “Convert” ( quadre 4 ) i si tot va bé comença un procés que puja el nostre arxiu a la web i comença el procés de conversió, un cop el procés acaba, ens apareix a la pantalla una imatge com aquesta.

Conversio-arxius-2

On he posat el quadre 5 hi deixa un enllaç perquè puguem descarregar l’arxiu ja convertit al format desitjat al nostre ordinador, El quadre 6 ens indica un enllaç que ens permet esborrar el nostre arxiu de la web i el quadre 7 ens indica un enllaç per si volem convertir un altre arxiu poder tornar a començar.

A la mateixa web podem trobar informació del formats d’entrada i de sortida que suporta per convertir http://www.convertfiles.com/#supported com podeu veure ni ha un bon grapat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.